Izolime me Polyurea, Poliuretan dhe aplikim epoksidi

Izolime për Fabrika industriale Objekte banimi Kulëm Pishina Terasa

Materialet që ne perdorim janë materiale dy-komponentëshe dhe të lëngshme ku puna kryhet me anë të makinerive spërkatëse dhe formësohen shumë shpejtë.

Çfarë ofrojm

Njihuni me shërbimet tona

Mësoni më shumë reth shërbimeve tona, produkteve dhe mënyrës së përdorimit të mjeteve të avancuara dhe moderne

Polyurea

Polyurea është një material dy komponentësh që vjen si rezultat i një reaksioni kimik midis prepolimerit izocianat dhe përbërësit e përzierjes së aminës.

Poliuretan

Shkuma e ngurtë e poliuretanit është material termoizolues i formuar nga reagimi i përzierjes së poliolit dhe izocianateve dhe ka vlerën të vogël ...

Epoksidi

Dyshemeja epokside është një lloj i veçantë mveshjejes që mbron dyshemetë tuaja dhe dhuron bukuri të pakrahasueshme për shtëpin tuaja...
Kush jemi ne

Izolime me Polyurea dhe Poliuretan

Kompania jonë mirret me izolime të avancuara me shkumë të poliuretanit dhe polyurea. Në industrinë e ndertimit materialet tona gjejnë përdorim të gjerë si: izolimi i çatisë, izolimi i terasave të rrafshta, izolimi i pishinave, izolimi i ollukëve, izolimi i vendeve delikate ku materialet tjera të izolimit mundë të jenë të papërshtatshme….

Poliuretani me spërkatje është një mjet izolues që përdoret përgjithësisht në izolim dhe preferohet shpesh për sa i përket rezultateve të tij të mrekullueshme.

Mënyra e punës

Mjetet dhe materialet

Materialet që ne perdorim janë materiale dy-komponentëshe dhe të lëngshme ku puna kryhet me anë të makinerive spërkatëse dhe formësohen shumë shpejtë.

Spërkatja

Spërkatja e materialit izolues dy-komponentsh bëhet përmes mjeteve të avancuara dhe moderne ...

Spërkatja

Mësoni më shumë për mënyrën e përdorimit dhe metodat e sofistikuara të izolimit.
Lexo më shumë

Materialet izoluese

Materialet izoluese janë dy komponentshe të lëngshme - Polyurea dhe Poliuretan, të cilat krijojn izolim...

Materialet izoluese

Materialit izolues dy-komponentsh bëhet përmes mjeteve të avancuara dhe moderne ...
Lexo më shumë

Rrjetet Sociale

Njihuni me më të rejat përmes rrjeteve sociale ku mund të informoheni reth kompanis tonë, projekteve dhe planeve per të ardhmën e Izo Spray Coating.

Profesional dhe të përkushtuar

0 +
Projekte
0 +
Klient të kënaqur
0 +
Vite eksperiencë
Mësoni më shumë për ne

Fillimet tona dhe eksperienca jonë

E kemi filluar qysh tash e disa vite duke ofruar izolime të hapësirave të ndryshme që ju keni nevojë, me materialet dhe mjetet më kualitative

Ne përdorim masa të sigurta dhe miqësore me mjedisin.

Ne kujdesemi për detajet gjatë izolimit duke pastruar me kujdes zonat e prekura para dhe pas aplikimit, duke siguruar që të gjitha materialet të jenë të pastra dhe të gatshme per përdorim, dhe duke siguruar që të gjitha procedurat të jenë në përputhje me rregullat dhe standardet e sigurisë. Ne gjithashtu kontrollojmë me kujdes cilësinë e aplikimit për të siguruar që izolimi të jetë i saktë dhe i qendrueshëm në kohë.

Pse te na zgjedhni IZO SPRAY COATING

Eksperiencë, cilësi dhe shërbim i garantuar

Përkushimi jonë ka ndihmuar që të gjitha projektet tona ti realizojm me sukses duke bërë që secili klient të ndihet i kënaqur me shërbimin tonë.

500+ lokacione të punuara

Shumë projekte të realizuara së bashku me shumë klient të kënaqur me Izo Spray

Cilësi dhe kualitet i garantuar

Ajo çfarë ne ofrojmë pa dyshimë është me të vërtetë cilësi në tregun tonë

Ekip profesionale

Profesionalizëm dhe staf me eksperienc të madhe në izolim dhe shërbime të tjera

Gjithmonë afër jush

Keni nevojë për ndihmë? Ne jemi gjithmonë afër jush duke ju ndihmuar në planet tuaja