Epoksidi

Aplikohet me makina speciale me presion dhe nxehtësi të lartë

Çka është Epoksidi

Dyshemeja epokside është një lloj i veçantë mveshjejes që mbron dyshemetë tuaja.
Është bërë nga një përzierje dy komponentëshe e rrëshirës dhe një agjenti forcues që formon një shtresë të ngjajshme me plastikën. 

Zakonisht, aplikohet më shumë se një shtresë dhe kur thahet, krijon një sipërfaqe dyshemeje të qëndrueshme, rezistente ndaj njollave dhe e lehtë për t’u pastruar.

epoksidi

Avantazhet e Epoksidit

– Lehtë për t’u aplikuar

– Vet-nivelizues

– E lehtë për t’u pastruar

– Veti të shkëlqyera hidro izoluese

– Rezistencë të shkëlqyer ndaj kimikeateve dhe ndaj abrazionit

– Rezistencë e lartë ndaj impakteve

– Sipërfaqja mund të lyhet, ngjyroset

Ne përdorim masa të sigurta dhe miqësore me mjedisin.

Ne kujdesemi për detajet gjatë izolimit duke pastruar me kujdes zonat e prekura para dhe pas aplikimit, duke siguruar që të gjitha materialet të jenë të pastra dhe të gatshme per përdorim, dhe duke siguruar që të gjitha procedurat të jenë në përputhje me rregullat dhe standardet e sigurisë. Ne gjithashtu kontrollojmë me kujdes cilësinë e aplikimit për të siguruar që izolimi të jetë i saktë dhe i qendrueshëm në kohë.

EPOKSIDI

Përdorimi i Epoxidit

– Fabrika dhe dysheme industrial

– Dysheme të parkingjeve

– Ambiente si magazina, depo industriale të ngarkimit dhe shkarkimit

– Dyqane, salla ekspozite, spitale dhe shtëpi

– Laboratore, Hoteleri, si dhe zyra afariste

– Hangarë të avionëve

Keni nevojë për izolim?

Kontaktoni tani dhe vizitohuni nga ekspert të fushës të cilët ju tregojn me detaje për procedurat dhe mënyrën e aplikimit