Për ne

IZOLIME ME POLYUREA POLIURETAN
DHE APLIKIM EPOKSIDI

IZO SPRAY COATING
Kush jemi ne

Kompania jonë

Kompania jonë mirret me hidro izolimin dhe termo izolimin e shtëpive private ,vilave, fermave të ndryshme, depove industriale si dhe objekteve Banesore e ndërtimeve të larta.

Produktet tona gjejnë përdorim të jashtëzakonshëm në industrinë e ndërtimit, si për termo izolim ashtu edhe për hidro izolim, si dhe për mveshje e mbulim.

Profesional dhe të përkushtuar

0 +
Projekte
0 +
Klient të kënaqur
0 +
Vite eksperiencë
IZO SPRAY COATING

Produktet tona

Produktet tona janë dy komponentëshe dhe vijnë në gjendje të lëngët, aplikimi i tyre bëhet me anë të makinerive speciale spërkatëse ku për një kohë shum të shkurtër përfundon reaksioni i tyre dhe krijohet nje shtresë homogjene pa ndotje.

Vizioni

Vizioni i "Izo Spray Coating" është të jetë lideri në treg për aplikimin e teknologjisë së avancuar të izolimit me Polyurea, Poliuretani dhe aplikimin e Epoxidit.

Misioni

Misioni ynë është të ofrojmë shërbime të besueshme dhe cilësore të izolimit për shtëpitë, fabrikat industriale, objektet e banimit, pishinat e tjera, duke përdorur materiale të cilësisë së lartë dhe duke aplikuar teknologji të avancuar për të arritur kënaqësinë e klientit dhe të mbajmë një mjedis të pastër dhe të sigurt.

Pse te na zgjedhni IZO SPRAY COATING

Eksperiencë, cilësi dhe shërbim i garantuar

Përkushimi jonë ka ndihmuar që të gjitha projektet tona ti realizojm me sukses duke bërë që secili klient të ndihet i kënaqur me shërbimin tonë.

500+ lokacione të punuara

Shumë projekte të realizuara së bashku me shumë klient të kënaqur me Izo Spray

Cilësi dhe kualitet i garantuar

Ajo çfarë ne ofrojmë pa dyshimë është me të vërtetë cilësi në tregun tonë

Ekip profesionale

Profesionalizëm dhe staf me eksperienc të madhe në izolim dhe shërbime të tjera

Gjithmonë afër jush

Keni nevojë për ndihmë? Ne jemi gjithmonë afër jush duke ju ndihmuar në planet tuaja