Çfarë ofrojm

Njihuni me shërbimet tona

Mësoni më shumë reth shërbimeve tona, produkteve dhe mënyrës së përdorimit të mjeteve të avancuara dhe moderne

Polyurea

Polyurea është një material dy komponentësh që vjen si rezultat i një reaksioni kimik midis prepolimerit izocianat dhe përbërësit e përzierjes së aminës.

Poliuretan

Shkuma e ngurtë e poliuretanit është material termoizolues i formuar nga reagimi i përzierjes së poliolit dhe izocianateve dhe ka vlerën të vogël ...

Epoksidi

Dyshemeja epokside është një lloj i veçantë mveshjejes që mbron dyshemetë tuaja dhe dhuron bukuri të pakrahasueshme për shtëpin tuaja...