Kontakti

Të mbesim në kontakt

Mos hezitoni të na kontaktoni

Ndihemi të privilegjuar që keni vizituar faqën tonë, për çdo kërkes, ndihmë apo bashkëpunim të mundshëm mos hezitoni të na kontaktoni dhe ne do ti përgjigjemi shpejt kërkesës tuaj.

Lokacioni

Shupkofc / Mitrovicë-Prishtinë KM1 Kosovë

Telefoni

+383 49 177 900 | +383 46 670 670

Na dergoni mesazh

Jemi këtu për ju

Plotësoni formën duke na kontaktuar direkt në lidhje me kërkesat tuaja pë ne